Follow by Email

torsdag 6 september 2012

Kompletteringar och avskedsmiddag.

Sprungit runt i affärer hela dagen, känns det som! Har köpt nya regnkläder, som dessutom andas, säger de.... fan tro´t, det lär väl visa sig vad de går för..... Ny kamera har också inhandlats, har dock inte hittat den nya tekniken Eye-Fi, som kan överföra bilder från kameran trådlöst. Ska göra ett försök till att hitta den i stadens absoluta fotoexpertbutik imorgon. Har sett att det finns att skaffa på nätet, men tiden är för knapp, så mobilens kamera får annars duga till bloggen. Batterier till cykellamporna, nya minneskort till telefon och kamera. Cykel-gps gick vi också bet på att hitta - får lita till våra kartor även i Ruhr-området, där det kan vara väldigt svårnavigerat även med bil! Men kanske är det så att upplevelsen blir större ju mindre teknik man använder sig av....
Har haft barn och barnbarn på avskedsmiddag, kanske dröjer ett tag till nästa middag tillsammans! Fick löfte om att låna minstingen Enya, 2,5 år, här över natt imorgon, så vi har inte behövt ta definitivt avsked ännu!
Joakim skjutsar oss till Köpenhamn C på lördag, där det går ett tåg till Puttgarden vid 12-tiden. Hade först tänkt låta honom köra oss ända till Puttgarden, men tåget går direkt, utan byten!
Om 36 timmar trampar vi iväg!